Montage

Benieuwd hoe de montage & installatie service in zijn werking gaat bij Boilerhuis?

  1. Bestel één van onze boilers
  2. Vink tijdens jouw bestelling aan dat je gebruik wil maken van onze montage en installatie service
  3. Rond vervolgens je bestelling af
  4. Binnen 48 uur neemt onze monteur contact met je op
  5. Er wordt gezamenlijk gekeken naar geschikte datum en tijdstip
  6. De monteur komt langs op het afgesproken tijdstip om de boiler te installeren
 

Kom je er toch niet helemaal uit, of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Montage & installatie van jouw nieuwe boiler

De vakmannen van Boilerhuis helpen je graag bij de montage en installatie van de bij ons bestelde boiler. Wij begrijpen dat je hier zelf tegen op ziet en direct gebruik wil maken van je nieuwe boiler.

Wij werken met een geautomatiseerd systeem

Wij versnellen het werkproces graag en daarom werken wij met een geautomatiseerd systeem, genaamd Ineszo. Hierdoor zijn wij in staat om direct jouw montage aanvraag aan te melden om je zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Wat valt er onder de montage & installatie?

Wat valt er niet onder de montage & installatie?

  • Aanpassen van de meterkast
Inbegrepen; Klein materiaal, reistijd en afvoeren oude boiler.
 
Voorwaarden; Binnen 1/2 meter van de boiler is er stroom, koud water en warm water aanwezig.
 
Uitgesloten; Werkzaamheden aan gasleidingen en het maken van een waterafvoer op het riool. Verder hebben wij het recht om een opdracht terug te geven aan de klant als wij twijfels hebben over de montagemogelijkheden.
 
Met alle zorgvuldigheid willen we uit service huidige huurtoestellen demonteren. Wij nemen echter geen verantwoordelijkheid voor schade die mogelijk door het demonteren is ontstaan of is onstaan nadat wij het huurtoestel hebben achtergelaten.  Mocht je twijfelen of je aan de bovenstaande condities voldoet, dan kun je ons gerust een e-mail sturen met een foto van de oude boiler en de locatie of de installatietekening inclusief afmetingen (uitgangssituatie). Onze vakmannen zullen de uitgangssituatie beoordelen en je hierover informeren.
Montage bij de experts van Boilerhuis

Aanvullende afspraken bij installatie van de boiler:

Indien er extra werkzaamheden door jou worden gewenst die niet vallen onder de installatie of montage zoals hierboven beschreven, zullen de kosten hiervoor worden doorberekend. Hiervoor kun je rechtstreeks met de monteur afspraken maken.

Wij zijn helaas genoodzaakt om € 15,- in rekening te brengen als je 24 uur na het maken van de afspraak, deze annuleert of wilt aanpassen. Mocht je vragen hebben over onze montage en installatie mogelijkheden, stel je vraag dan gerust via onze klantenservice.