Over ons

Dé connaisseur op het gebied van boilers, welkom bij Boilerhuis. Een Nederlands bedrijf met een team vol experts, die keihard werken om ervoor te zorgen dat onze klanten voorzien worden van de beste advies. Mede door onze kennis over boilers, is het mogelijk om jou te voorzien van advies op maat.

Iedere woonsituatie heeft een andere boiler nodig. Dankzij onze combinatie van kennis en advies, zorgen wij ervoor dat je de meest geschikte boiler krijgt. Door gebruik te maken van de meest geschikte boiler scheelt dat je in energiekosten en bespaar je een hoop water.

Boilerhuis beschikt over een assortiment met de grootste A-merken zoals Stiebel Eltron & Itho Daalderop. Deze merken hebben net als wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Ben jij op zoek naar de geschikte boiler? Laat ons team van experts jou dan helpen! Ontdek onze klantenservice en stel je vraag.

Marcel | Eigenaar

Een ruim assortiment aan producten voor ieder huishouden in combinatie met de juiste service, deze gouden combinatie vind je bij Boilerhuis. Onze eigenaar Marcel is het brein achter Boilerhuis. Met zijn ruim 20 jaar ervaring binnen de boiler branche, weet hij alles van de producten en merken die wij online aanbieden. Daarnaast werken wij samen met monteurs door heel Nederland. Zijn missie is om de consument volledig te ontzorgen op het gebied van warm water en warmte producten.

Iris | Content

Een website in dezelfde huisstijl, daar word ik gelukkig van! Enthousiaste Iris houdt zich vooral bezig met de branding en content van Boilerhuis. Zij zorgt ervoor dat jij het product online kan bekijken. Daarnaast zorgt ze ervoor dat de website volledig is ingericht in de huisstijl van Boilerhuis.

Demi | Online marketing

Met mijn passie voor film en fotografie en mijn kennis over SEO werp ik een creatieve en frisse blik op online marketing. Met een breed assortiment aan kennis zal onze Demi het marketing team gaan versterken. Zo is hij o.a. thuis in video en fotobewerking maar ook in Google Ads en Analytics. Demi helpt ons bij het groeien en vermarkten van onze topmerken.

Tim | Sales

Een website met een gevuld assortiment, daar streef ik iedere dag naar! Onze energieke Tim houdt zich vooral bezig met de sales van Boilerhuis. Hij verzorgt het ruime aanbod op onze website. Zo kunnen wij ieder huishouden voorzien van het juiste product.

Levi | Sales

Levi is een bezig bijtje in het team van Boilerhuis. Hij houdt zich dagelijks bezig met order verwerking, klantcontact, maakt afspraken met leveranciers en zorgt ervoor dat onze webshop up-to-date is.

Max | Commercieel medewerker

Een uitdagende eerste baan waar ik de ruimte krijg om te leren en groeien, dat kan hier bij Boilerhuis. Leergierige Max onderzoekt, analyseert en adviseert ons op het gebied van commerciële economie. Hij draagt hiermee bij aan de groei van Boilerhuis.

Marleen | Office manager

Marleen zorgt voor alles op het gebied van financiele zaken en HR werkzaamheden

Ik hou ervan als alles klopt en goed loopt, zowel op financiële administratie, als op HR vlak en het reilen en zeilen op kantoor. Maar ook Marcel ontzorgen hoort hierbij. De gevarieerdheid van het werk en de leuke collega’s, maakt dat ik elke dag met veel plezier naar werk ga.

Justin | Sales/Commercieel medewerker

Justin onze ondersteuning op het gebeid van sales

Hij zorgt ervoor dat jij geadviseerd wordt met de beste oplossing voor jouw situatie. Een glimlach op het gezicht van de klant, daar maak je Justin blij mee. Verder houdt hij zich bezig met aanpassingen op de website, nieuwe producten en marktonderzoek.

Amber | Content marketeer

Amber onze nieuwe versterking op het gebied van content marketing

Amber zorgt met haar planning, creativiteit, en ervaring dat de online marketing van Boilergigant gaat groeien. De balans tussen organisatie, flexibiliteit, en spontaniteit in de marketingwereld is prachtig. Ze werkt samen met het team om ervoor te zorgen dat er een doorlopende stroom van boeiende inhoud is die onze producten, diensten en kennis benadrukt.

Angelo | Product management

Product management Angelo

Ik zorg ervoor dat elk product op de website komt te staan. Een groene toekomst staat bij mij centraal. Verder zorg ik ervoor dat ervoor elke situatie een geschikte oplossing is. Hou van analyseren van trends en ontwikkelingen op het gebied van een groene toekomst.

Fay | Social media

Fay zit het liefst heel de dag op social media. De socials vullen met content vindt ze het allerleukste om te doen. Nu kan ze haar verslaving tijdens werkt voorzetten. Met een goeie dosis creativiteit ontwerpt Fay berichten voor de social media. Dankzij Fay ben jij op de hoogte van onze producten en service!