Garantie

Garantievoorwaarden Boilerhuis

Bij Boilerhuis staat service hoog in het vaandel en daarom vinden wij het belangrijk dat de garantievoorwaarden duidelijk geformuleerd moeten zijn. Wij streven er namelijk naar om jou als klant volledige tevredenheid te bieden. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als er onverhoopt iets misgaat met je aankoop. Daarom hebben wij een duidelijk garantiebeleid opgesteld om ervoor te zorgen dat je bij ons met vertrouwen kan winkelen.

Stiebel Eltron

Stiebel Eltron hanteert een basisgarantie van 2 jaar. Hierin wordt aangenomen dat de systeem- en toestelfouten in deze twee jaren aan het licht komen. Dit betekent dat de eerste twee jaren de onderdelen en werkuren zijn inbegrepen. De basisgarantie geldt voor alle producten.

  • Extra 1 jaar garantie; indien jouw product in gebruik is genomen door Stiebel Eltron of door een gekwalificeerd servicepartner (in opdracht van Stiebel Eltron) is na de basisgarantie van 2 jaar automatisch een extra garantie van toepassing van 1 jaar, indien de ingebruikname is goedgekeurd en aan de financiële verplichtingen is voldaan. In de periode van de extra garantie van 1 jaar zijn onderdelen en werkuren tevens inbegrepen.

Daarnaast heeft Stiebel Eltron ook de mogelijkheid om naast de basis en extra garantie in aanmerking te komen voor 5 of 7 jaar garantie, dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen. Wil je weten welke voorwaarden dit zijn? Lees hier de garantievoorwaarden van Stiebel Eltron.

Itho Daalderop

Voor alle Itho Daalderop producteng geldt een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. Binnen deze termijn wordt het product of de onderdelen daarvan kosteloos gerepareerd of vervangen. Daar zitten dus ook voorrijd- en arbeidskosten inbegrepen. Voor geleverde onderdelen geldt een garantietermijn van 1 jaar. Bovendien geeft Itho Daalderop 7 jaar all-in garantie op het boilervat.

Wil je meer te weten komen over de garantievoorwaarden van Itho Daalderop? Lees het hier.

Wil je meer info? Dan kan je altijd contact op nemen met onze experts. Bekijk onze klantenservice voor ons contactgegevens.